Lettergrootte aanpassen: Normaal - Groot - Extra groot

Groepssesies

Heb je kinderen met een (vermoeden van) beperking? Heb je daar zorgen of vragen over en wil je die delen met andere ouders? Dan ben je van harte welkom op onze groepssessies! Tijdens sessies willen we ouders samenbrengen in het delen van ervaringen, hindernissen en ideeën.

Tijdens onze eerste ontmoeting maken we tijd voor kennismaking, enkele praktische afspraken en verzamelen we thema’s die leven in de groep.
De volgende 4 bijeenkomsten gaan we dieper in op deze thema’s.

Over elk thema reiken de begeleiders een kort theoretisch kader aan, waarna er ruim tijd wordt gemaakt voor het samen delen van ervaringen, hindernissen en ideeën.

Regelmatig werken we in kleine groepjes zodat iedereen aan het woord kan komen. Om het groepsproces te bevorderen vragen we om aan alle 5 de bijeenkomsten deel te nemen.

PRAKTISCH

De groepssessie gaat door, volgens de geldende coronamaatregelen, in de kasteelzaal van MFC Ritmica Cappenberg, Wouwstraat 44 te 2540 Hove.

Per bijeenkomst wordt er een groepssessie geregistreerd (=0,087 RTH-punt) en wordt de gewone persoonlijke bijdrage gefactureerd. (RTH = 5,64 euro, nRTH = 5,41 euro)

De betaling gebeurt via factuur.

Inbegrepen in de prijs:

  • 5 bijeenkomsten onder professionele
    begeleiding.
  • Indien de coronamaatregelen het toelaten wordt water en koffie aangeboden.

Inschrijven kan tot en met 1 april 2022.

Er zijn maximum 12 plaatsen voorzien. Zo houden we de groep beperkt om het samen delen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Inschrijven kan bij de sociale dienst van MFC Ritmica via 03/460.11.53 of socialedienst@ritmica.be

Patrick Van Assche
0492/46.27.03

Patrick.vanassche@ritmica.be