Wine For Life 2017

WINE FOR LIFE 2017

Toon/Verberg Details
Nov 26,2017 - Dec 21,2017    Time: 6:00 am - 12:00 pm

Wine For Life
Ongetwijfeld hebben jullie al gehoord van de Music For Life actie van Studio Brussel (in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting)
Goede doelen kunnen gesteund worden door de financiële acties die opgezet worden. Laat Ritmica VZW nu net zo een goed doel zijn dat kan gesteund worden.
Het Oudercomité Ritmica organiseert voor Ritmica VZW de actie “Wine For Life”.
Wine For Life is wederom gebouwd rondom “genieten en tegelijk een goed doel steunen”. Met de feestdagen in zicht leek het ons wel een goed idee om met de hulp van een wijnkenner een assortiment voor te stellen waaruit je kan kiezen om je feestjes nóg geslaagder te maken. Geef toe : een lekker wijntje is de kroon op een geslaagd etentje.
Klik hier om ons fijn assortiment waaruit je je keuze kan maken te bekijken : bubbels voor het aperitief, rode, rosé of witte wijn voor tijdens het etentje (en daarna...). We zijn zeker dat je daar wel je gading tussen zal vinden. En geef toe : een glaasje smaakt altijd beter als je weet dat je er ook een goed doel mee steunt.
Als je vóór 13 december bestelt, kan je je bestelling komen afhalen op de Kerstmarkt op 21 december in Hove of ze kan afgehaald worden op school op 20 of 21 december bij het oppikken van je kind. Bestellen kan hieronder.
Wij danken je alvast voor je bestelling en steun voor onze actie en wensen jou en jouw familie alvast fijne feestdagen!


LocationWouwstraat 44
Hove, 2540InschrijvingenTotaalGeef de beveiligingscode in zoals ze getoond wordt (verplicht)