Lettergrootte aanpassen: Normaal - Groot - Extra groot

MFC

Welkom op MFC Ritmica!

MFC Ritmica ondersteunt kinderen en jongeren met een beperking en hun context, dit onder het motto ‘Leef, lach, leer!’.  We stimuleren kinderen, jongeren en hun context in hun groei vanuit hun krachten en talenten. Regie bij het gezin, deskundigheid en samenwerking staan hierbij centraal.

MFC Ritmica geeft hiervoor vorm aan een gevarieerd ondersteuningsaanbod voor kinderen, jongeren en hun context. Op deze website vind je hierover meer informatie. Heb je nog vragen, aarzel niet om contact op te nemen! Onderaan de pagina vind je de contactgegevens.

ONZE WERKING

Kinderen

Maak hier kennis met onze werking voor kinderen binnen ons MFC!

Jongeren

Maak hier kennis met onze werking voor jongeren binnen ons MFC!

Outreach

Heb je als organisatie vragen rond de ondersteuning van kinderen en jongeren met een beperking? MFC Ritmica geeft je info en advies!

Kennismaken

Neem contact met ons op en ontdek hoe we jou verder kunnen helpen!

ONZE MISSIE EN WAARDEN

MFC Ritmica wil

  • voor elke cliënt kansen creëren tot groei, zelfontplooiing, duurzame levenskwaliteit en positieve maatschappelijke participatie.
  • een plaats zijn waar cliënten warm onthaald worden en zich goed kunnen voelen.
  • de cliënt een veilige leef- en leerplek bieden waarin hij/zij zijn eigen talenten en krachten kan ontdekken en versterken.
  • vormgeven aan een betekenisvol en flexibel aanbod op maat van elke cliënt, dit vanuit een creatieve kwaliteitsvolle, multidisciplinaire werking.
  • partner zijn in het ondersteuningstraject van de cliënt waarbij we nauw samenwerken met de context.
  • een lerende en innoverende organisatie zijn die met de blik op de toekomst duurzame antwoorden zoekt op noden van cliënten en de samenleving.
  • onze medewerkers een stimulerende en veilige werkomgeving bieden waar ze enthousiasme, groeikansen en kracht vinden voor de realisatie van hun opdracht.
  • een actieve partner zijn binnen het intersectoraal netwerk zodat we samen kunnen bouwen aan een sterk, innovatief en continu jeugdhulpaanbod voor gezinnen in onze regio.

Onze missie vertrekt vanuit onze basiswaarden die we voorstellen in onze waardenboom!

MAAK KENNIS MET ONS!

Wil je graag meer informatie over onze werking?
Aarzel niet om contact op te nemen!

MFC Ritmica
Wouwstraat 44
2540 Hove
03 460 11 50
socialedienst@ritmica.be