Lettergrootte aanpassen: Normaal - Groot - Extra groot

Kennismaken en aanmelden

Wat fijn dat je Ritmica MFC vertrouwt in de zorg voor je kind, jongere en zijn context!

Om jouw kind aan te melden op Ritmica, neem je best contact op met de sociale dienst. Dit kan zowel telefonisch 03/460.11.53 als via mail (socialedienst@ritmica.be)

Er zal een aanmeldingsformulier worden opgemaakt met de naam van jouw kind, adres, contactgegevens en de aanmeldingsvraag. Jouw vraag wordt bekeken op het aanmeldingsteam dat tweewekelijks samenkomt. Nadien wordt er terug contact opgenomen en wordt er eventueel een kennismakingsgesprek ingepland.

Om gebruik te kunnen maken van ons aanbod binnen niet-Rechtstreeks toegankelijke hulp (nRTH), moet je beschikken over een geldig indicatiestellingsverslag van de Intersectorale Toegangspoort. Om dit te verkrijgen moet een erkend multidisciplinair team (MDT) eerst een A-document opstellen. Onze sociale dienst staat echter klaar om jou te ondersteunen tijdens de aanvraag.

Ons aanbod vanuit Rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH) is toegankelijk zonder officiële diagnose of erkenning MFC. Ook hiervoor neem je contact op met de sociale dienst of rechtstreeks via rth@ritmica.be.