Lettergrootte aanpassen: Normaal - Groot - Extra groot

Dagondersteuning in groep

Dagwerking Prinsenhof bevindt zich in Hove, op een boogscheut van Thuishaven – Ritmica. Hier kan je terecht voor dagbesteding in een eigentijds kader. We helpen bij het vorm en inhoud geven aan je dagbesteding. Onze dagwerking is sterk verweven met de buurt en biedt ook mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen tijdens onze soepbar of camaraderie. Ons eigen vormingsaanbod is erop gericht te werken aan het verhogen van jouw zelfredzaamheid. Onze andere activiteiten zijn eerder sportief of ontspannend. Afhankelijk van je vraag kom je 1 of meerdere momenten per week. Wij zijn open van maandag tot vrijdag, telkens van 8.30u tot 17.00u.

Startprocedure

Jij, je familie of netwerk kan je vraag stellen aan onze intake-medewerker.  Dit kan per telefoon 0493 25 80 90 of via mail op natacha.glautier@topixgroep.be

We maken met jou een afspraak voor een kennismakingsgesprek.  Je mag zelf kiezen wie je meebrengt naar dit gesprek (ouders, broer of zus, doorverwijzers, …).

We luisteren naar jou wensen en verwachtingen.  Op die manier brengen we jouw ondersteuningsvragen in kaart. 

Indien je al een Persoonsvolgend Budget hebt, bekijken we samen wat er mogelijk is met dit budget.  Heb je nog geen Persoonsvolgend Budget bekijken we samen welke mogelijkheden er toch nog zijn om ondersteuning te krijgen.

Kostprijs

Heb je een Persoonsvolgend budget dan berekenen we de kostprijs op basis van de intensiteit van de gevraagde ondersteuning.  Je kan bij ons terecht met vouchers of met een cashbudget. Heb je nog geen budget, dan bekijken we samen welke mogelijkheden er toch nog zijn voor jou.

Naast deze zorgkost betaal je nog een leefkost (voor gebruik infrastructuur, eventuele maaltijden) vanuit je inkomen.

Enable Notifications OK No thanks