Lettergrootte aanpassen: Normaal - Groot - Extra groot

Zorgboerderij i.s.m. Aiky’s Weij

Aiky’s weij draait om het leven en werken op een ‘wei’ en de stallen met paarden, maar ook om het samen zijn: ‘wij’.  Mensen en dieren kunnen mekaar ontmoeten op een rustgevende plek in het groen waar je helemaal jezelf kan zijn. 

Elk seizoen is anders, iedere dag is anders.  Je helpt mee de paarden verzorgen en zorgt ermee voor dat ze proper kunnen staan in hun stal of in de weide.  We verzorgen de moestuin of trekken erop uit met de koets. Je kan fysiek bezig zijn of genietend aanwezig zijn.

Startprocedure

Jij, je familie of netwerk kan je vraag stellen aan onze intake-medewerker.  Dit kan per telefoon 0493 25 80 90 of via mail op natacha.glautier@topixgroep.be

We maken met jou een afspraak voor een kennismakingsgesprek.  Je mag zelf kiezen wie je meebrengt naar dit gesprek (ouders, broer of zus, doorverwijzers, …).

We luisteren naar jou wensen en verwachtingen.  Op die manier brengen we jouw ondersteuningsvragen in kaart. 

Indien je al een Persoonsvolgend Budget hebt, bekijken we samen wat er mogelijk is met dit budget.  Heb je nog geen Persoonsvolgend Budget bekijken we samen welke mogelijkheden er toch nog zijn om ondersteuning te krijgen.

Kostprijs

Heb je een Persoonsvolgend budget dan berekenen we de kostprijs op basis van de intensiteit van de gevraagde ondersteuning.  Je kan bij ons terecht met vouchers of met een cashbudget. Heb je nog geen budget, dan bekijken we samen welke mogelijkheden er toch nog zijn voor jou.

Naast deze zorgkost betaal je nog een leefkost (voor gebruik infrastructuur en maaltijden) vanuit je inkomen.